Current Cost Support Forum

A support forum for Current Cost users, partners and developers. Covering hardware, software and web.
Site Announcements

The support forum is moderated Monday to Friday, UK time. To submit a support ticket, please email: helpme [at] currentcost .com

It is currently Tue Oct 27, 2020 8:22 am

All times are UTC [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Jun 25, 2013 11:17 pm 
Offline

Joined: Thu Jun 20, 2013 10:21 am
Posts: 8
Bridge won't connect on Huawei HG8245 and I'm supecting my new modem Huawei HG8245 have this port closed


Top
 Profile  
 
PostPosted: Wed Jun 18, 2014 2:27 am 
Offline

Joined: Wed Jun 18, 2014 12:57 am
Posts: 3
I dont have the answer for why it wont connect, but its strange to have a port blocked on the outbound of your network. This is usually done via a proxy server (on a corp network), however you are most likely not running a proxy server.

Maybe disable any firewall on the router and see if that helps.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group