Current Cost Support Forum

A support forum for Current Cost users, partners and developers. Covering hardware, software and web.
Site Announcements

The support forum is moderated Monday to Friday, UK time. To submit a support ticket, please email: helpme [at] currentcost .com

It is currently Thu May 28, 2020 1:21 am

All times are UTC [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
Author Message
PostPosted: Sat Jun 22, 2013 2:00 pm 
Offline

Joined: Wed Jun 15, 2011 10:56 pm
Posts: 29
My bridge has been happy as larry for several months, logging info as it should. I've been away twice in May and both times the bridge has managed to freeze it'self within a day or so of me leaving the house. There is no reason for it as far as I can tell. We haven't had power cuts, It's hard to tell if the router has thrown a wobbly but it's really irritating when I'm trying to log non-use whilst away and i've had no infor for several days (or during May three weeks) as I've had to unplug the bridge to reset it when I get home - what's going on?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group