Current Cost Support Forum

A support forum for Current Cost users, partners and developers. Covering hardware, software and web.
Site Announcements

The support forum is moderated Monday to Friday, UK time. To submit a support ticket, please email: helpme [at] currentcost .com

It is currently Mon Nov 29, 2021 7:47 pm

All times are UTC [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: Stability question
PostPosted: Thu Sep 20, 2012 3:40 pm 
Offline

Joined: Tue Sep 11, 2012 11:43 pm
Posts: 1
Hi there,
I am considering using the Envi product for a project I have coming up, the unit would have 10 transmitters attached, can anyone please advise, do the transmitters drop connection, if so how often and do they re-connect on there own, also how stable is the unit, does it drop often, and if it drops will it restart & reconnect on its own...

Ohh and is it possible to send a reboot command to the unit if it begins to behave un-expectedly

Thanks in advance..

BR
Phezo


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 1 post ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group