Current Cost Support Forum

A support forum for Current Cost users, partners and developers. Covering hardware, software and web.
Site Announcements

The support forum is moderated Monday to Friday, UK time. To submit a support ticket, please email: helpme [at] currentcost .com

It is currently Wed May 27, 2020 1:29 am

All times are UTC [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Fri Apr 13, 2012 12:26 pm 
Offline

Joined: Fri Apr 13, 2012 12:03 pm
Posts: 4
I'd love Current Cost to manufacture IAM's to include inbuilt surge arresting, to protect the appliances they are plugged into.
How much would it add to the cost of IAM's to include this functionality?


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Apr 15, 2012 10:38 am 
Offline

Joined: Sat Apr 16, 2011 1:10 pm
Posts: 328
Location: East Sussex
Building surge protection in would put up the unit cost and weight.

Smaller would be nice at it looks like they are using the old case of the Ecomanger modules which had remote load switching also built in.

Again, not always a good idea unless it can be set to power on after a power cut or you may find the content of your freezer ruined.

Automan.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group