Current Cost Support Forum

A support forum for Current Cost users, partners and developers. Covering hardware, software and web.
Site Announcements

The support forum is moderated Monday to Friday, UK time. To submit a support ticket, please email: helpme [at] currentcost .com

It is currently Fri May 29, 2020 6:07 pm

All times are UTC [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 20 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
PostPosted: Wed Oct 05, 2011 4:07 pm 
Offline

Joined: Tue Aug 16, 2011 7:22 pm
Posts: 4
+1 vote from me too. To be honest, it's the ongoing collection and viewing of historic data that I really want, so this is a really important feature for me!!

Thanks, Nick


Top
 Profile  
 
PostPosted: Mon Oct 24, 2011 10:39 pm 
Offline

Joined: Tue Sep 13, 2011 12:24 am
Posts: 3
Another +1 from me, too. I'd like to be able to see data by day, week or month, and also to be able to go straight to a particular day, week or month by typing in the date, rather than clicking through. Thank you!


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 13, 2012 1:06 am 
Offline

Joined: Fri Jan 13, 2012 1:02 am
Posts: 3
Hi,

any news on when this feature will be available?

It would be great to be able to specify a time frame for displaying average consumption, by picking a start and an end date.

This feature should really also be available for IAM's, which are currently only shown as a daily view.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Fri Jan 13, 2012 9:27 pm 
Offline
User avatar

Joined: Tue May 31, 2011 9:24 pm
Posts: 38
use pachube where the data is actually stored -

http://api.pachube.com/v2/feeds/12483/d ... terval=300

"http://api.pachube.com/v2/feeds/12483/datastreams/1.csv?start=2012-01-05T00:00:00Z&end=2012-01-05T24:00:00Z&per_page=1000&interval=300"
12483 = your feed id (last item on top line of devive on cc dashboard)
0 to 9 .csv for datastream 0= temp , 1 = whole house ...... I assume that iams are available on higher numbers -
interval in seconds bewteen reading ie 300 = every 5 mins

anybody with iam confirm this works with streams higher than 1

_________________
(º•.¸(¨*•.¸ ¸.•*¨)¸.•º)
<<<.•°•. NIK .•°•.>>>
(¸.•º(¸.•¨* *¨•.¸)º•.¸)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jan 15, 2012 4:33 am 
Offline

Joined: Fri May 27, 2011 5:24 am
Posts: 25
johnlee wrote:
Automan wrote:
If you have a PC on all the time this product may be of interest.

http://home-energy.meniscus.co.uk/

or

http://pvoutput.org/

It is possible now to have a small server which eats under 20watts of electricity.

My one eats 16 watts.

Automan.


What type of pc server do you have taking 20w? A netbook?
Have you done a survey? My 2 core 2Ghz laptop with 2G memory uses 35w.
John


My current laptop monitor for always on averages 14 watts as measured by killawatt. My lowpower Arduino Mega is using about 4 watts with 8G microSD.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Sun Jan 15, 2012 10:47 am 
Offline

Joined: Tue Oct 04, 2011 6:10 pm
Posts: 37
NIK - yes it does work with all 0-9, if there is no IAM registered on the channel, it returns '0'.

However, after registering my ProSmart Upgraded bridge to the pachube account, the CC website says frozen, but data is still being uploaded to pachube.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 19, 2012 2:15 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Fri Apr 15, 2011 11:10 am
Posts: 173
Craigski - on my.currentcost.com delete your device, then add you device back and this will fix.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 19, 2012 2:31 pm 
Offline

Joined: Tue Oct 04, 2011 6:10 pm
Posts: 37
I did this a couple of days back, and can confim it worked, bridge is now 'thawed' ie unfrozen, all historical data intact.

Is 'currentcost' now actively reading and posting on forums? If so that is good news :)


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jan 19, 2012 2:38 pm 
Offline
Site Admin

Joined: Fri Apr 15, 2011 11:10 am
Posts: 173
I read a lot of the posts and try to answer as much as I can. We had a big spam issue behind the scenes that absorbed a lot of time in the moderation queue. But that is now under control.


Top
 Profile  
 
PostPosted: Thu Jul 12, 2012 3:29 am 
Offline

Joined: Thu Jul 12, 2012 3:17 am
Posts: 4
Any progress on getting historical data from CC Dashboard?

Having just purchased your product, I'll quite shocked the lack of ability to get this.

At a basic level, how would I get yesterday's total power usage and generation? I have clamps on both, generation is sync'ed to Appliance 1.

[22/07] I have the solar on appliance 1. Can the IAM data for appliances be downloaded like the csv?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 20 posts ]  Go to page Previous  1, 2

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group