Current Cost Support Forum
http://currentcost.com/support/

Frozen
http://currentcost.com/support/viewtopic.php?f=8&t=141661
Page 1 of 1

Author:  BWSwede [ Mon Jun 16, 2014 11:22 pm ]
Post subject:  Frozen

I am getting a "frozen" message and would like to know how to reset the unit remotely. I am out of town and need to know the power consumption on a daily basis.

TIA,
BWSwede

Author:  gwynnej3 [ Tue Jun 17, 2014 11:24 am ]
Post subject:  Re: Frozen

I think everyone's Bridge is "Frozen", not just you. Do a Google search for http://my.currentcost.com devices and follow the links you get - I can't find any that are not Frozen.

My hunch is CC has a server somewhere that needs restarting...

Kind regards

John
Warwick UK.

Author:  giantbike [ Tue Jun 17, 2014 12:09 pm ]
Post subject:  Re: Frozen

Yes, I believe it is the CC's server problem. I check my own feed to the Xively's chart still current, so it is not the problem on our end.

Author:  BWSwede [ Tue Jun 17, 2014 3:37 pm ]
Post subject:  Re: Frozen

Thanks for the replies guys.

I guess we just have to wait until HQ fixes the issue.

Thanks again,
BWSwede

Author:  jff6791 [ Tue Jun 17, 2014 9:34 pm ]
Post subject:  Re: Frozen

Is there a link for xively for signing up?

Author:  chemoul [ Wed Jun 18, 2014 9:47 am ]
Post subject:  Re: Frozen

Well, pvoutput doesn't receive any data either, so I'm not sure the problem is on CC's end...

Author:  gwynnej3 [ Wed Jun 18, 2014 11:27 am ]
Post subject:  Re: Frozen

I raised a ticket with helpme@currentcost.com

And received this reply:
<begin>
Dear John,

Thank you for your recent message.

Unfortunately we are have a problem with our servers that we are trying to fix asap. Once the issue has been fixed these issues will be resolved. As soon as the servers are back up I will let you know. We hope this will be fixed in the next 24hrs.

We are really sorry for all the inconvenience caused to you.

Kind Regards,
James Warner

<end>

Author:  gwynnej3 [ Thu Jun 19, 2014 11:48 am ]
Post subject:  Re: Frozen

New reply from CC today:

Dear John,

Thank you for your patients.

Your NetSmart bridge devices will come back online today. This was a DNS issue. If you are still experiencing an issue, please remove the power supply from the bridge for 10 minutes and then re-connect the power supply.

Sorry for all the inconvenience regarding this, please don’t hesitate to contact me further.

Kind Regards,
James Warner

Page 1 of 1 All times are UTC [ DST ]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
http://www.phpbb.com/