Current Cost Support Forum

A support forum for Current Cost users, partners and developers. Covering hardware, software and web.
Site Announcements

The support forum is moderated Monday to Friday, UK time. To submit a support ticket, please email: helpme [at] currentcost .com

It is currently Sat Nov 28, 2020 2:19 pm

All times are UTC [ DST ]




Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 
Author Message
PostPosted: Thu Jun 09, 2011 2:14 am 
Offline

Joined: Thu Jun 09, 2011 2:10 am
Posts: 1
I logged in to my.currentcost.com this evening to check my usage, but the daily graph is empty. The page shows the device is active and sending data. This is also confirmed via Google Power Meter which is showing data.

Any suggestions?

Glenn


Top
 Profile  
 
PostPosted: Tue Jun 14, 2011 9:22 am 
Offline
Site Admin

Joined: Fri Apr 15, 2011 11:10 am
Posts: 173
Have you been using the new beta site? Waht is your username and I will take a look.


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 2 posts ] 

All times are UTC [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group